Coronavirus

In verband met de aangescherpte maatregelen vanwege het coronavirus volgt Psychologisch Adviesbureau Impulz de richtlijnen van het RIVM om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Update 15 december 2020: Ook met de nieuwste lockdown maatregelen kunnen de afspraken in de praktijk gewoon doorgaan met in achtneming van de geldende richtlijnen zoals deze hieronder zijn beschreven.
De contactberoepen kinder- en jeugdpsycholoog, orthopedagoog en GZ-psycholoog (gezondheidszorg-psycholoog) behoren tot de uitgezonderde contactberoepen tijdens de huidige lockdown.

Bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts wordt u verzocht om thuis te blijven. U kunt de geplande afspraak verzetten of veranderen in een telefonisch consult, beeldbellen of een contact via email.

Bij milde klachten of wanneer u zelf de afspraak niet op de praktijk wil laten plaats vinden kan dit uiteraard ook.

Voor een telefonisch consult of beeldbellen wordt de oorspronkelijke tijd van de afspraak aangehouden.

De geadviseerde afstand tussen mensen van 1,5 meter zal in acht worden gehouden, evenals geen handen schudden. Om zo veel mogelijk onnodig sociaal contact tussen cliënten te laten plaatsvinden, vraag ik u om niet eerder te komen dan de afgesproken tijd en zullen de gesprekken op tijd worden beëindigd.

Indien u geen klachten heeft kan de afspraak gewoon door gaan.

Alvast bedankt voor uw begrip!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − 1 =